woensdag 30 maart 2011

één week thuis...

Op de luchthaven wachtte ons een leuke ontvangst. De jongens hadden een spandoek gemaakt, de 2 peters stonden te blinken, emotionele grootouders, een lieve vriendin...
Wij hebben genoten en redeat keek verwonderd rond.

Vandaag zijn we juist één week thuis. En het gaat goed...

Het is wat zoeken om zijn ritme te vinden, maar al snel merkten we dat hij helemaal nog géén ritme heeft. Dus onze hoofdbezigheid is voornamelijk eten geven! Om de 3 uur heeft hij honger, dag en nacht... Gelukkig zijn we een paar weken met 2 thuis want anders zou de vermoeidheid niet te harden zijn.

Maar hij doet het super-goed!!!
Hij is altijd goedgezind, lacht bijna de ganse dag. Kirt als hij zijn broers hoort.
De dag na aankomst zijn we in de klassen van Jenne en Wiebe goeiedag gaan zeggen. Wat een warm onthaal!! Het deed ontzettend veel plezier te voelen hoe er met ons meegeleefd werd.

En nu proberen wij hier een warm nest te maken voor onze kleine jongen. Vandaar dat we ook een maand geen enkel bezoek gaan ontvangen en ons volledig focussen op elkaar.
We proberen onze blog nu regelmatig bij te houden zodat iedereen ons wat kan volgen.

Tot binnenkort!

















2 opmerkingen:

  1. die gaat nog héél veel harten veroveren met zo'n lach!! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. geniet maar goed van die eerste weken samen. Dat is al genieten na 9 maanden wachten, wat moet dat niet zijn na 4 jaar! :)
    hij ziet er in ieder geval supergelukkig uit, met zo twee grote broers!
    merci voor het hele mooie kaartje trouwens, is net toegekomen!
    als jullie eraan toe zijn om bezoek te ontvangen, dan laat je maar iets weten. Onze Lou gaat zeker graag met hem spelen! :)

    caro en co

    BeantwoordenVerwijderen