donderdag 19 januari 2012

Kippevel...

als we terugdenken aan exact 1 jaar geleden, DIT moment!! Toen zaten we NU voor de allereerste keer met , piepkleine, Redeat op onze schoot. 4 uur lang mochten we genieten van dat héél speciale, intense moment. Samen met nog 3 andere koppels gingen we voor de eerste keer de zo vaak besproken, poort van Amba binnen. Allemaal met spanning over wat ons te wachten stond.


En wat er nadien volgde is haast niet in woorden te beschrijven! Het is een golf van diep intense warme emoties die door je lijf gieren. EINDELIJK, na 4 jaren wachten, krijg je dan van de verzorgsters ginder JOUW kindje in je armen. Zo klein en fragile dat hij toen was. Armpjes en beentjes die super dun waren, bijna geen haartjes, heel  kleine voetjes...maar al vanaf het eerste moment zijn grote lach. En wij waren direct verloren aan dit wondermooie babietje, want dat was hij toen echt nog wel met zijn 56 cm en 5 kg.
Jenne en Wiebe konden er maar niet genoeg van krijgen om hem te pakken en duizenden kusjes te geven. Wiebe zei maar altijd dat wij toch echt wel geluk hadden dat ze ons het allermooiste babietje uit heel het weeshuis hadden gegeven.

En dit waren de allereerste foto's :




En vanaf toen waren we voor altijd een gezin van 5!! Met 3 leuke zonen!



En nu ziet hij er zo uit , ons babietje van een jaar geleden :-).




2 opmerkingen:

  1. He, Lies, nog een beetje last van de buikgriep? :):) Vandaag een jaar geleden, reden we doorheen de massa naar debre zeit :). Geen weverij die open was. Geen bezoekjes in de weeshuizen, jammer genoeg, Timkat was de reden. Morgen is de grote dag!! :)
    maar toch, bijna een jaar geleden. En wat een verschil, he. vooral die haarlengte valt me nu op :):).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Lies,
    Inderdaad, een jaar geleden, de eerste ontmoeting. Dat was met toch wel wat. En inderdaad op een jaar tijd veranderen ze veel he.
    Groetjes
    Petra

    BeantwoordenVerwijderen