zondag 23 januari 2011

kidsday

Vandaag was het kinderdag. En we hebben er allemaal enorm van genoten.

 

Voor we vertrokken nog even naar het plaatselijk winkeltje om poedermelk te gaan kopen die Redeat nu drinkt. Zo kunnen we hem geleidelijkaan laten overschakelen als hij binnen een paar weken bij ons is.

 

Samen met de 2 andere koppels met kinderen de ganse dag op uitstap geweest.

We zijn gestart in het Nationaal Museum,  waar de kinderen heel geinteresseerd waren in 'Lucy'.

Daarna ging het richting 'Lion Zoo', waar we toch 4 leeuwen, 2 schildpadden en een paar apen gezien hebben.

En tot slot konden we nog genieten van het plaatselijk Plopsaland.

 

En dan de hele namiddag luieren aan het zwembad van de Hilton. ZAAAAAAAAAAAALIG!!!!!!!!

Genieten in het zonneke van Ethiopie met 25°C.

 

Nu allemaal uitgeteld en hebben we besloten om samen op de kamer te eten en de dag in rust en gezelligheid af te sluiten. Het is echt leuk om te zien hoe die 4 kinderen met elkaar overeen komen.

 

En dan nu nog 2 nachten slapen en we kunnen terug naar ons schatje! Het zal een bezoek worden met een heel dubbel gevoel. Maar toch kjken we er alle 4 ontzettend naar uit. De jongens nog het meest precies. Wat gaan we hem missen...De traantjes zullen wel vloeien en het zullen nog lange weken worden nadien. Gelukkig hebben we heel veel fotootjes mee om thuis van na te genieten.

 

En we gaan zeker ook Ethiopie missen. We voelen ons hier alle 4 thuis. Wiebe zei dat hij al een klein Afrikaantje geworden is.

Ooit komen we zeker terug om het land beter te kunnen verkennen. Want Redeat moet echt weten uit wat een mooi land hij komt!

 

Morgen gaan we op koopjesjacht en gaan we de plaatselijke shops op ChurchillRoad plunderen. We zullen ons moeten inhouden want we vinden hier alles mooi om mee naar huis te nemen. Maar we moeten het wel mee terug krijgen. En de jongens hebben zo genoten van het zwemmen vandaag dat we morgen terug gaan.

 

En dan vroeg slapen dat het snel maandag is Om 10u is dan het laatste bezoek aan ons zoontje. En dan inpakken en terug richting Belgie na een geweldige maar vermoeiende reis.

1 opmerking:

  1. Hoi, Ik ben blij dat jullie je daar alle4 goed voelen. Dat is inderdaad belangrijk. Wij leven volop met jullie mee. Tot in België. Groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen