zondag 17 juli 2011

Het was genieten....

Ondanks de vele regen gisteren kunnen we toch zeggen dat de eerste bbq enorm geslaagd was.
Iedereen had lekkere dingen gemaakt (veel te veel natuurlijk :-) ) en de sfeer zat er goed in.
Wat was het leuk om iedereen terug te zien. En wat waren de kindjes veranderd... Er waren er ineens veel die konden stappen intussen, veel meer tandjes bijgekomen en alle haartjes waren fel gegroeid:-). Gelukkig kregen we het persoonlijk advies van Feza, die iedereen goede tips kon geven hoe je die kleine bruine krulletjes best verzorgt.




De grote kids hebben ook hun hartje opgehaald en zijn de verkleedkoffer ingedoken. Ineens waren er allemaal boeven en politieagenten, die onze tuin onveilig maakten:-).

De 8 kleintjes hebben dat ook héél goed gedaan. Want voor hen is dat toch nog allemaal vermoeiend. Het ontbrak zeker niet aan getier en gebrabbel :-). Want dat kunnen ze precies allemaal wel goed, eens goed van zich laten horen:-).

Van klein tot groot alleen maar blije gezichten dus ;-)).

De avond werd in alle gezelligheid afgesloten met lekkere desserts en natuurlijk mocht de Ethiopische koffie niet ontbreken!!

De fakkel werd al dadelijk doorgegeven aan Heidi en Christiaan zodat de traditie zeker zal verder gezet worden!!

1 opmerking:

  1. super!!!! het was echt heel erg fijn!! voel me nog altyijd wat schuldig dat we zijn gaan lopen e niets meer hebben gehoord van Feza en dat we niet hebben opgeruimd..... Volgende keer beter, dan is Mitte ook wal wat groter. dat heb je wel met peuters, he... :)

    Nog eens een hele DIKKE merci!!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen