donderdag 17 januari 2013

Omwille van drukke agenda's moest de nieuwjaarsbrief voor peter steph wat uitgesteld worden. Maar gisteren mocht hij dan eindelijk zijn brief nog eens opzeggen. Wat hij ook weer met volle overgave deed:-). Zowel peter als Redeat hebben er enorm van genoten.




Deze ochtend was het weer een héél moeilijk afscheid op school. Hij had zich helemaal aan me vastgeklampt .En hij bleef maar roepen, lees brullen, dat hij bij mama wilde blijven. Gelukkig weet ik dat dat vrij snel over is en hij het de rest van de dag heel goed doet. Maar het afscheid mag van mij wel wat anders lopen nu :-).

Deze avond gaan we naar een cursus van het VCOK. Het is voor adoptieouders die maximum 2 jaar thuis zijn met hun kind. Hopelijk steken we daar wat op. En ik wil het zeker ook hebben over zijn inslapen. De euforie was maar van korte duur:-(. Wordt vervolgd....



2 opmerkingen:

  1. Zo fijn om te lezen dat Redeat graag naar school gaat!
    Onze Simon heeft ook veel slaapproblemen gehad. Het heeft zeker 2 jaar geduurd voor hij doorsliep : bij het inslapen bij zijn bedje zitten (1h) dan snachts ook gemakkelijk 1 a 2h bij zijn bed zitten,... maar...nu (na 4 jaar) slaapt hij heel goed!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goed om te horen dat er beterschap mogelijk is, want soms zakt de moed wel echt tot in de schoenen... Na 4 jaar...dat is ook een lange weg geweest dan.

      Verwijderen