donderdag 16 juni 2011

Broederliefde

Nog één week en onze kleine rakker wordt al 1 jaar en dan is hij 3 maanden bij ons.
Het is een cliché maar de tijd gaat snel. Elke dag nog zijn we verwonderd hoe snel hij vooruitgaat, letterlijk én figuurlijk:-). Hij sluipt echt het hele huis door. Van kruipen is geen sprake maar nu hij overal geraakt hoeft hij daar geen moeite meer voor te doen.
Het liefst staat hij recht, moeten wij hem vasthouden en zet hij zijn eerste pasjes met zijn piepkleine voetjes. En altijd met zijn grote lach.

We  vertelden deze ochtend aan de jongens dat er mensen waren die niet naar Ethiopië kunnen vertrekken omdat er ginder een aswolk hangt. Ook zij voelden dadelijk aan hoe verschrikkelijk dit is als je van Zaventem terug moet keren... Wiebe zei heel overtuigd dat wij dan veel geluk hebben dat ons kindje hier is. En direct daarna dat we ook veel geluk hebben dat ze ons het mooiste babietje van het weeshuis hebben gegeven. Vertederend om te voelen hoe de 2 groten Redeat helemaal een plekje hebben gegeven. Dat is natuurlijk waar we opgehoopt hadden maar dat ze er zo goed mee omgaan doet toch wel iets. Hun broertje is hun 'alles'. 







Wij blazen alle 5 hier héél hard zodat de aswolk snel voorbij Addis trekt, en iedereen snel naar hun kindje kan!! 

1 opmerking: