vrijdag 3 juni 2011

Veel pret.

Hier gaat alles rustig verder zijn gangetje. Het is nog maar 2 maanden geleden dat we thuiskwamen met Redeat, maar het lijkt of het nooit anders is geweest.
En hij is nog steeds dat vrolijk jongetje. Zijn schaterlach zouden we uit duizenden herkennen. En nu kunnen we zeggen 'hij lacht zijn tanden bloot' :-). Want sinds vorige week heeft hij 2 tandjes.
Nu is hij vooral aan t oefenen om te leren kruipen. Sluipen kan hij al. Dus het is gedaan met de rust, dat als je hem ergens neerzet hij daar gewoon blijft  zitten. En alles wat hij vindt gaat richting mond. We hebben dus oren en ogen nodig om hem in het oog te houden. Maar hij speelt ook héél graag op de mat met zijn blokken. En van een collega kreeg ik allemaal leuk (meisjes)speelgoed. Dat was een schot in de roos, voor alle 3 de jongens hier!!

Gisteren was het Jenne zijn lentefeest. En het was een stralende dag!! Jenne heeft er duidelijk van genoten! Vooral dan toen al de kinderen de slapende nonkels gingen nat spuiten met watergeweertjes. Dolle pret! En het springkasteel was een absolute topper!
We waren wat bang dat het voor Redeat allemaal wat te druk zou zijn. Maar hij heeft dat heel goed gedaan. Hij is ook heel lief geweest voor mama en papa, want juist als we moesten gaan eten heeft hij een dut gedaan van 2 uren. En doordat iedereen hem goed gerust liet was het niet overweldigend voor hem. En dat apprecieerden we wel heel erg, dat er heel veel rekening gehouden werd met de 'hechtingsregels'!!













1 opmerking:

  1. hey hey!!

    Zaterdag nog eens habtamu gezien, het zijn toch wel heel gelijkende jongetjes, he :). Hij ziet er ook weer geweldig uit! Mooi allemaal!!

    BeantwoordenVerwijderen